Event Details

Tuesday, February 23
7-8 pm
Register

Please join us for a virtual Sarcoma Connection to learn more about the latest research developments, patient experiences, and other sarcoma updates. This event is free and open to all! Registration is encouraged.

Schedule

Program Outline

Presenter / Details

Minutes

Time

Opening Remarks

Kevin Jones, MD

5 min

7:00 pm

HCI Presentations

Anna Chalmers, MD – Immune strategies in development for sarcomas

10 min

7:05 pm

Matthew Poppe, MD – Patient experiences with radiation and new treatments in development

10 min

7:15 pm

Kevin Jones, MD – Update on sarcoma science

10 min

7:25 pm

Patient Introductions

 Kevin Jones, MD

5 min

7:25 pm

Patient Presentations

Heather Davenport

10 min

7:30 pm

Nestor Cruz

  10 min

  7:40 pm

Closing Remarks

Kevin Jones, MD

5 min

7:50 pm